Jatketaan harjoituksia


3d-harjoitukset EVTEKillä jatkuvat. Viimeisen parin viikon aikana on pitänyt tehdä edelliselle kattaukselle ulkopuolta.

3 kommenttia artikkeliin ”Jatketaan harjoituksia”

  1. Upealta näyttää. Voiko talossa ja talon ympärillä siis liikkua?

  2. Aivan upeita!!!! Kuinka paljon taustatietoa/tutkimustyötä tarvitaan, jotta tuollaista jälkeä syntyy? Siis kuinka paljon perustuu tutkittuun, kuinka paljon mielikuvitukseen? Kiinnostaako sua myös ’vapaa taiteellinen visualisointi’, jos esim. seinä(maalaus)pinnasta tiedetään niukasti jne. Ja kuinka paljon sellainen maksaa, jos joku haluaisi sulta tulevaan antiikkiaiheiseen julkaisuunsa tuollaisia kuvia? 🙂

  3. No tuota, nuo ovat vasta harjoitustöitä eikä niiden jälkikäsittelyyn ole edes ollut aikaa. Rakennus on ostialaisen talon rekonstruktio, pylväät doorilaisia ja ruukut & mosaiikit aitoja, mutta muuten nämä kuvat ovat tietenkin mielikuvituksen tuotetta. Pyrin tekemään harjoituksetkin niin että ne perustuvat olemassaoleviin esineisiin ja kohteisiin, niin mallinnos saa lisää haastetta, mutta aukkokohdat pitää aina täyttää mielikuvituksella etenkin tekstuurien ja värien suhteen. Vapaa visualisointi kiinnostaa myös, joskin seinämaalausten suhteen en usko että minulla on (vielä) riittävästi asiantuntemusta siihen.

    Jos olet kiinnostunut kuvista, lähetä postia osoitteeseen sampsa.rydman miuku evtek.fi. Noihin kuviin meni minulta kymmenen täyttä työpäivää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *